Fredagens take-away menu

Det Franske Hus tilbyder en veltillavet menu til afhentning hver fredag.
Menuen anrettes i éngangsemballage, klar til at sættes i ovnen.

 

 

Vintertid er simretid

Når kulden og mørket sætter ind, så findes der ikke bedre end at samles omkring en velduftende, og velsmagende rygende varm ret. som kan deles i hyggelige omgivelser.
Retterne tilbydes i alle weekender i januar og februar måneder. Bestilling senest dagen før inden kl. 12.00
Pris pr. ret 185.- kr.

Den 13 og 14 januar
Langtidssteg hanekylling i sesamsauce, hjemmelavede spätzelés, jordskokkersoufflé og råkost

Den 20 og 21 januar
Oksekødspaupietter med løg og svampe, med kartoffelsoufflé, grillet forårsgrønt blomkålsgratin med bacon og grøn salat

Den 27 og 28 januar
Langtidstegt skinke i øl, med kartoffellasagne løg-bacontimbale, grønsagspandekager og marineret spidskål

Den 3 og 4 februar
Farseret kalvebryst med nye grønsager, bagte løg, Alsace kartofler og grillede tomater og porre, samt blandet salat

Den 11 og 12 februar
Fyldt kalkun med urter i madeirasauce, grønsagstærter, grillet grønt med pistacie, Vichygulerødder og pomme Anna, samt grøn salat

Den 19 og 20 februar
Boeuf Bourgignon med vintergrønt, ovnbagte kartofler og salat

Den 27 og 28 februar.
“Baeckeoffe” marineret okse og svinekød i hvidvin og hvidløg. Langtidsstegt med pommes boulangères i butterdej. dertil salade vinaigrette

top