Ugens take-away menu

Ugens take away menu

Vi tilbyder en veltillavet ugemenu til afhentning mandag til fredag. Menuen anrettes i éngangsemballage, hvor man selv skal sørge for at sætte maden i ovnen og varme den.

Uge 38

Forret

Stegt Rødfiskemousseline, bergamottecreme,

Tapenade af sensommergrønt, samt salat

Pris kr. 50,- pr. person

Hovedret

Okseculotte i mørkt øl, med timian og lakrids

Honningbagte løg, braseret fenikkel og kartoffel “to-i-en”

Marinerede rodfrugter

Pris kr. 100,- pr. person

Dessert

Tarte “Tatin” og pistacieis

Pris kr. 50,- pr. person

 

Kan bestilles indtil kl. 10:00 samme dag.

Skulle De ikke have mulighed for at hente maden, leverer vi gerne..

OBS! Dise menuer er en takeawaykoncept, og leveres ikke anrettet på porcelæn.

Nyt!!! – Vi har nu også kold rosé og hvidvin på køl samt rødvin

Rødvin

Negroamaro 2014  Salento, Puglien (oksekød) 95.- kr. fl. 

Nero d`Avola Sicilien (kalvekød) 95..- kr. fl.

Rosévin

Selva Volpina, Umbrien (svine og kyllingekød) 75.- kr. fl.

Hvidvin

Selva Volpina, Chardonnay, Umbrien (svine og fjerkræ) 75.- kr. fl.

Chardonnay, Salento, Puglien (fisk) 100.- kr. fl.

Montagne Noire, Sauvignon blanc, Frankrig (fisk) 90.- kr. fl. 

top