Fredagens take-away menu

Det Franske Hus tilbyder en veltillavet menu til afhentning hver fredag.
Menuen anrettes i éngangsemballage, klar til at sættes i ovnen.

 

 

 

Fredagsmenu i uge 4

Forret
Tomatlegeret fiskesuppe med rejer og urter, samt pesto.
Pris 75.- kr.

Hovedret
Svampefyldt hjortekrebinet, honningstegte æbler, pastinaktournedos, smørstegte nudler, waldorfsalat.
Pris 140.- kr.

Dessert
Fransk citrontærte med marengs, chokolade og is
Pris 75.- kr.

Fredagsmenu i uge 5

Forret
Vol-au-vent med laksefrikassé, samt pilawris
Pris 75.- kr.

Hovedret
Medaillon af landgrisryg “charcutière” i let sennepssauce, kartoffelkroketter, ovnbagte tomater med mozzarella, og vintersalat
Pris 140.- kr.

Dessert
Mandelpandekage med citroncreme og chokoladeis
Pris 75.- kr.

 

 

 

top