Ugens take-away menu

Ugens take away menu

Vi tilbyder en veltillavet ugemenu til afhentning mandag til fredag. Menuen anrettes i éngangsemballage, klar til at sættes i ovnen.

 

Uge 47

Forret

Fisketerrin med grønt

Pris kr. 50,- pr. person

Hovedret

Braseret vildsvin nakkefilet, med æbler og rødkål
små stegte ovnkartofler og salat

Pris kr. 100,- pr. person

Dessert

Pæretærte med blåbæris

Pris kr. 50,- pr. person

Bemærk venligst at mandag den 19. og tirsdag den 20. november er alt optaget

 

Kan bestilles indtil kl. 10:00 samme dag.

Skulle De ikke have mulighed for at hente maden, leverer vi gerne..
Dise menuer er en takeawaykoncept, og leveres ikke anrettet på porcelæn.

Nyt!!! – Vi har nu også kold rosé og hvidvin på køl samt rødvin

Rødvin

Negroamaro 2014  Salento, Puglien (oksekød) 95.- kr. fl. 

Nero d`Avola Sicilien (kalvekød) 95..- kr. fl.

Rosévin

Selva Volpina, Umbrien (svine og kyllingekød) 75.- kr. fl.

Hvidvin

Selva Volpina, Chardonnay, Umbrien (svine og fjerkræ) 75.- kr. fl.

Chardonnay, Salento, Puglien (fisk) 100.- kr. fl.

Montagne Noire, Sauvignon blanc, Frankrig (fisk) 90.- kr. fl. 

top