Ugens take-away menu

Det Franske Hus tilbyder en veltillavet ugemenu til afhentning mandag til fredag. Menuen anrettes i éngangsemballage, klar til at sætte i ovnen. Skulle De ikke have mulighed for at hente maden, leverer vi gerne over alt i Sønderborg, Aabenraa, Broager området

Ugens take away menu

 

Uge 47

Forret

Fiskesoufflé med marinerede pasta

Pris kr. 50,- pr. person

Hovedret

Kalkunrulle med mødder, dagens grønt og salat

Pris kr. 100,- pr. person

Dessert

Fyldt chokoladepandekage med blommekompot

Pris kr. 50,- pr. person


 

Kan bestilles indtil kl. 10:00 samme dag.

Disse menuer er et takeawaykoncept, og leveres ikke anrettet på porcelæn.

 

Vi har nu også kold rosé og hvidvin på køl samt rødvin

Rødvin

Negroamaro 2014  Salento, Puglien (oksekød) 95.- kr. fl. 

Nero d`Avola Sicilien (kalvekød) 95.- kr. fl.

Rosévin

Selva Volpina, Umbrien (svine og kyllingekød) 85.- kr. fl.

Hvidvin

Selva Volpina, Chardonnay, Umbrien (svine og fjerkræ) 85.- kr. fl.

Chardonnay, Salento, Puglien (fisk) 100.- kr. fl.

Montagne Noire, Sauvignon blanc, Frankrig (fisk) 90.- kr. fl. 

top