Ugens take-away menu

Ugens take away menu

Vi tilbyder en veltillavet ugemenu til afhentning mandag til fredag. Menuen anrettes i éngangsemballage, klar til at sættes i ovnen.

Uge 12

Forret

Brioche med rusisk æg, tun og rejer
Pris kr. 50,- pr. person

Hovedret

Grillet ryg af dansk landgris, “gratin dauphinois” dagens grønt og salat
Pris kr. 100,- pr. person

Dessert

Kvarktærte med abrikos
Pris kr. 50,- pr. person

 

 

 

Kan bestilles indtil kl. 10:00 samme dag.

Skulle De ikke have mulighed for at hente maden, leverer vi gerne..
Dise menuer er en takeawaykoncept, og leveres ikke anrettet på porcelæn.

 Vi har nu også kold rosé og hvidvin på køl samt rødvin

Rødvin

Negroamaro 2014  Salento, Puglien (oksekød) 95.- kr. fl. 

Nero d`Avola Sicilien (kalvekød) 95..- kr. fl.

Rosévin

Selva Volpina, Umbrien (svine og kyllingekød) 75.- kr. fl.

Hvidvin

Selva Volpina, Chardonnay, Umbrien (svine og fjerkræ) 75.- kr. fl.

Chardonnay, Salento, Puglien (fisk) 100.- kr. fl.

Montagne Noire, Sauvignon blanc, Frankrig (fisk) 90.- kr. fl. 

top