Ugens take-away menu

Ugens take away menu

Vi tilbyder en veltillavet ugemenu til afhentning mandag til fredag. Menuen anrettes i éngangsemballage, klar til at sættes i ovnen.

 

Uge 3

Forret

Fisketerrin, tomatchutney, æg i reden, syrlig creme

Pris kr. 50,- pr. person

Hovedret

Helstegt fransk frilandshanekylling, ” chasseur ” grønsagslasagne, ovnbagt peberfrugt,
slowbagte kartofler. marineret grønt

Pris kr. 100,- pr. person

Dessert

Æble på to måder,vaniljecreme

Pris kr. 50,- pr. person

 

 

Kan bestilles indtil kl. 10:00 samme dag.

Skulle De ikke have mulighed for at hente maden, leverer vi gerne..
Dise menuer er en takeawaykoncept, og leveres ikke anrettet på porcelæn.

Nyt!!! – Vi har nu også kold rosé og hvidvin på køl samt rødvin

Rødvin

Negroamaro 2014  Salento, Puglien (oksekød) 95.- kr. fl. 

Nero d`Avola Sicilien (kalvekød) 95..- kr. fl.

Rosévin

Selva Volpina, Umbrien (svine og kyllingekød) 75.- kr. fl.

Hvidvin

Selva Volpina, Chardonnay, Umbrien (svine og fjerkræ) 75.- kr. fl.

Chardonnay, Salento, Puglien (fisk) 100.- kr. fl.

Montagne Noire, Sauvignon blanc, Frankrig (fisk) 90.- kr. fl. 

top