Det Franske Hus i Broager – Referencer

 

“Vi havde æren af at få maden leveret til vores bryllup fra Det Franske Hus. Aldrig før er vi blevet mødt med en sådan interesse og omhu for, at maden blev lige som vi ønskede det, til vores store dag. Selve samtalen omkring maden og prøvesmagningen var i særklasse, og fra første øjeblik vi mødte Thierry, følte vi os i trygge hænder. En lignende passioneret mand, skal man lede længe efter.
Vi giver Det Franske Hus de bedste anbefalinger herfra, og vil bestemt ikke tøve med at booke dem igen en anden gang.
22/09/23

Mette Sørensen /, Augustenborg

Fantastisk fin bryllupsmiddag til 100 gæster, Sublim portionsanrettet forret med fire delikate små fisk- og skaldyrsretter på lillamønstret bund af kartoffelskum. Hovedretten var kombineret stor spændende buffet af mange salater og småretter med dansk-fransk-asiatisk islæt (bruden dansk, gommen vietnameser), dertil kød på grill, ved kokken himself. Desserten det store fristende ta-selv-bord med frisk frugt, frugttærter, fromager og en skøn is, dertil vafler og pandekager, tilberedt på stedet af Thierry. Heldigvis var der rester, vi kunne spise dagene derpå, så det lykkedes at smage al den dejlige mad, Thierry havde lavet til os!

Malene Kokholm Ladefoged /, Sønderborg

 

Vilofoss i Gråsten har i mere end 20 år brugt Det Franske Hus v. Thierry Manane som leverandør af mad til alle former for arrangementer, lige fra forretningsfrokoster og personalearrangementer til jubilæer og fødselsdage.
Thierry er kendetegnet af en meget stor grad af præcision og fleksibilitet. Han er altid lydhør overfor specielle ønsker og tager de til tider mange ændringer i stiv arm. Maden kommer endvidere prompte til det aftalte tidspunkt og er altid flot anrettet.
Thierrys mad er præget af dygtighed, professionalisme, sans for detaljen og kærlighed til faget. Vi kan kun medgive Det Franske Hus vores bedste anbefalinger!

Anita Matzen /Vilofoss A/S, Gråsten

 

Petersen Tegl har gennem rigtig mange år brugt Det Franske Hus som leverandør af mad til vores mange gæster på teglværket.
Hver eneste gang, ofte flere gange om ugen, tryller Thierry med menuerne, så vi aldrig serverer de samme retter mere end én gang og maden er altid meget smukt og kreativt anrettet.
Alle vores gæster er synligt imponeret over den høje standard og maden bliver ofte sammenlignet med den mad man får serveret på fineste restauranter i verden  – endda med ”plus” til Thierry.
Thierry er desuden altid positiv og fleksibel hvis/når der sker ændringer undervejs, også selvom det til tider kan være med kort varsel.
Jeg vil til enhver tid give Det franske Hus og Thierry de allerbedste anbefalinger

Ella Bladt /Petersen Tegl A/S, Nybøl Nor

 

Det Franske Hus v. Thierry Manane har i mange år leveret mad til vort firma Air Alsie i Sønderborg. Thierry’s kreative madlavning og høje standard har været meget værdifuld for os i forbindelse med vore VIP- flyvninger og øvrige arrangementer. For Thierry er en aftale en aftale, og han gør sit for, at festen skal lykkes. I dag har vi i firmaet vort eget køkken, men vi er stadig glad for at have Det Franske Hus som madleverandør til vore private fester.

Monika Østerlund /Air Alsie, Sønderborg

 

Imponerende og helt fantastisk! God kundeservice og det lækreste mad. Virkelig en god oplevelse fra start til slut.

Pernille Brüning /Home, Sønderborg

 

Det Franske Hus leverede festbuffet til vores familie på 14 personer. Det smagte fantastisk, og det blev leveret, så det var superenkelt at gå til. Der var rigeligt med mad. Alt var perfekt. kan varmt anbefales

Anne Funder-Kristensen , Sønderborg

 

Tak for en velkomponeret og yderst velsmagende receptionsbuffet med 12 små retter til en overkommelig pris. Det faldt i hvert fald også i gæsternes smag. Det er ikke sidste gang vi bestiller fra Det Franske hus i Skodsbøl.

Lone Damm , Guderup

 

Simpelthen æstetik på højeste plan både for gane og øjne. Meget smagfuldt og rigeligt mad

Lone Marschner , Sønderborg

 

 

Altid meget spændende mad, der smager rigtig godt og er flot og smukt arrangeret.
Der er altid en professionel levering og super super service

Sara Schmidt , Broager

 

 

Min varmeste anbefaling af Det Franske Hus, som jeg havde den fornøjelse at arbejde sammen med i forbindelse med indvielsen af Dansk Gigthospital i Sønderborg. Har sjældent mødt en så professionel, venlig og imødekommende samarbejdspartner som Thierry – for ikke at tale om hans personale. Der var ikke den ting, som de ikke kunne skaffe og klare – selv under svære betingelser og med kort varsel. Så bliver det altså ikke meget bedre! Top professionelt firma, skøn mad og fantastiske mennesker – STOR TAK!

Inger Hove-Andersen, Gigtforeningen , Sønderborg

 

 

Igen har det været en yderst delikat og smagfuld oplevelse at få maden fra Det franske Hus. Maden er smukt anrettet og smagsløgene bliver forkælet på højeste plan

Marianne Saul , Sønderborg

 

Mange tak for den fantastisk flotte og særdeles velsmagende menu – virkelig en fornøjelse!.Håber vi må bruge dig en anden gang.

Knud Erik Jensen , Gråsten

Super super middag , meget fin start på en god aften med 8 venner. Hver gang vi skal have gæster , og i øvrigt de fleste fredage, nyder vi maden fra “ det franske hus” . Vi er aldrig blevet skuffet. Kan varmt anbefales.
24/1 2020

Bente Hamborg Petersen , Sønderborg

  En helt igennem fantastisk oplevelse. De bestilte tapasretter var i top kvalitet. Ingen problemer i at tilpasse en del af menuen til gluten- og laktosefri.Det var nemt at være vært/værtinde for et større selskab. Kan varmt anbefales at bestille mad ud af huset fra Det Franske Hus.

Lene lebeck , Kolding

 

top