Festmenu ud af huset tilpasset årstidens råvarer
Vores festmenuer er tilpasset årstiden, og tager udgangspunkt i gode og sunde råvarer, samt dyrevelfærd. Vi bringer ud over alt på Als, Sundved, Kollund, åbenrå, Haderslev.
Festmenu med fransk touch
Forret
Slowbagt rødfisk, safran-tomatsabayon, sprøde urter på rugkiks
Hovedret
Oksetournedos, og kalverillette, trøffelcreme og syltede rødløg, dagens grønt og kartofler
Dessert
Citron sandkage, hvid chokolade, glaceret pære, ristede hasselnødder, samt lavendelkaramel og is.
Pris kr. 575.- kr.,- pr. person
Tilkøb til festmenu
Tre tapas på tallerken – Pris kr. 150 pr. person
Osteudvalg med tilbehør – Pris kr.155 pr. person
Anbefalede vine til menuen
Aurence Domaine Berioles. Cabernet Sauvignon. Frankrig. Kr. 185.- fl.
Crianza, Meryos. Spanien- kr.- 205.-/fl.
Kopke 10 years old Tawny Port- kr. 110.-/ halv fl.
Skulle du have andre ønsker omkring sammensætning og pris, vil jeg selvfølgelig gerne imødekomme dem. Der tages forbehold for ændringer med hensyn til varer, der er udgået eller af utilstrækkelig kvalitet.