Festmenu ud af huset tilpasset årstidens råvarer

Vores festmenuer er tilpasset årstiden, og tager udgangspunkt i gode og sunde råvarer, samt dyrevelfærd. Vi bringer ud over alt på Als, Sundved, Kollund, åbenrå, Haderslev.

 

Festmenu ud af huset

Festmenu med fransk touch

MENU 1

Forret
Glaceret isingfilet, tomatiseret fiskeglace.
Chips af torskerogn, samt vintergrønt.

Hovedret
Samspil af fasan og and.
Portvin/svampe reduction.
Vinterkål og dagens kartoffel

Dessert
“Forêt Noire”
I en ny tænkning
Kombination af chokolade og kirsebær

Pris kr. 475.- pr. person

MENU 2

Forret
Torsk-rødbedeparfait på sprød bund,
Temarineret rødtunge, friskost og lakrids, syltet grønt

Hovedret
Kalvekød på to måder, Fyldte morkler,
Reduction af portvin og æbler
Dagens grønt og kartofler

Dessert
Rødvins pocheret æble, bagte æbleflager.
kirsebær på to måder, mascarpone-chokoladecreme,
caramel og blommecoulis, samt passionsis med knas

Pris kr. 675.- pr. person

Tilkøb til festmenu

Tre tapas på tallerken – Pris kr. 150 pr. person

Osteudvalg med tilbehør – Pris kr.155 pr. person

Anbefalede vine til menuen

Aurence Domaine Berioles. Cabernet Sauvignon. Frankrig. Kr. 185.- fl.

Crianza, Meryos. Spanien- kr.- 205.-/fl.

Kopke 10 years old Tawny Port- kr. 110.-/ halv fl.

Skulle du have andre ønsker omkring sammensætning og pris, vil jeg selvfølgelig gerne imødekomme dem. Der tages forbehold for ændringer med hensyn til varer, der er udgået eller af utilstrækkelig kvalitet.

top