Festmenu ud af huset tilpasset årstidens råvarer
Vores festmenuer er tilpasset årstiden, og tager udgangspunkt i gode og sunde råvarer, samt dyrevelfærd. Vi bringer ud over alt på Als, Sundved, Kollund, åbenrå, Haderslev.
Festmenu med fransk touch
MENU 1
Forret
Glaceret isingfilet, tomatiseret fiskeglace.
Chips af torskerogn, samt vintergrønt.
Hovedret
Samspil af fasan og and.
Portvin/svampe reduction.
Vinterkål og dagens kartoffel
Dessert
“Forêt Noire”
I en ny tænkning
Kombination af chokolade og kirsebær
Pris kr. 475.- pr. person
MENU 2
Forret
Torsk-rødbedeparfait på sprød bund,
Temarineret rødtunge, friskost og lakrids, syltet grønt
Hovedret
Kalvekød på to måder, Fyldte morkler,
Reduction af portvin og æbler
Dagens grønt og kartofler
Dessert
Rødvins pocheret æble, bagte æbleflager.
kirsebær på to måder, mascarpone-chokoladecreme,
caramel og blommecoulis, samt passionsis med knas
Pris kr. 675.- pr. person
Tilkøb til festmenu
Tre tapas på tallerken – Pris kr. 150 pr. person
Osteudvalg med tilbehør – Pris kr.155 pr. person
Anbefalede vine til menuen
Aurence Domaine Berioles. Cabernet Sauvignon. Frankrig. Kr. 185.- fl.
Crianza, Meryos. Spanien- kr.- 205.-/fl.
Kopke 10 years old Tawny Port- kr. 110.-/ halv fl.
Skulle du have andre ønsker omkring sammensætning og pris, vil jeg selvfølgelig gerne imødekomme dem. Der tages forbehold for ændringer med hensyn til varer, der er udgået eller af utilstrækkelig kvalitet.