Thierry Manane og Det Franske Hus i Broager

 

 

De bedste franske kulinariske traditioner

 

Mit navn er Thierry Manane, og jeg er indehaver af Det Franske Hus. Et cateringfirma i Broager, som leverer mad af høj standard til både private og firmaer i det sydøstlige Sønderjylland inklusive Aabenraa, Sønderborg og Nordborg. Jeg stammer fra det skønne Alsace, og er udlært på le Grand Hotel des Trois Epis. Min eksamen bestod jeg på l’Auberge de l’Ill – en restaurant som ejes af Haeberlin-familien – på det tidspunkt udnævnt som Frankrigs bedste restaurant og honoreret med tre Michelin-stjerner.

 

Jeg kom til Danmark i 1988, og har arbejdet i Århus i en årrække, blandt andet som køkkenchef på diverse restauranter. I 1995 flyttede jeg til Sønderjylland og har siden da nydt at lave mad for hele område. I 2007 fuldførte jeg et videregående kursus i chokoladearbejde hos Felchlin i Schweiz.

 

Mit mål er at give vore kunder en god oplevelse – uanset hvor og hvornår!

 

Vores “Raison d´être”

 

Vores omdrejningspunkt er den gode kulinariske oplevelse – uanset om det er en sandwichs eller en syvretters menu, uanset om det er til en picnic eller et stort arrangement.

 

En fryd for gane og for øje – det tager vi helt bogstaveligt!

Vi er fleksible, lydhøre og kender vigtigheden af “det lille ekstra”.

Vi glæder os til at lave mad for jer!

 

Med venlig hilsen
Det franske Hus
Thierry Manane

top