Nytårsmenu 2020

En Nytårsmenu i særklasse, til afhentning den 30. december kl. 18.00.
Menuen er klar til brug og  lige til at flytte over på tallerkner eller fade. På nær det sidste pynt som følger med særskilt og som man selv skal tilføje. Der følger en nøjagtige beskrivelse med.
Retterne bliver udleveret i pæne engangsemballage som er nemt at opbevare i køleskabet

 

Menu

Forret
Mille-feuille af pighvarre og jomfruhummer,
Snitte af vintergrønt og vilde bær
Pris: 185.- kr.

Suppe
Rodfrugtsuppesuppe med kastanjer og røget andebryst
Pris: 85.- kr.

Hovedret
Kalvetournedos og perlehøne/trøffelmousseline
Kartoffel på to måder, Selleripuré, Crosnetartrlet , og grønsagstournedos
Pris: 285.- kr.

Ost

 Tre slags ost med diverse tilbehør
Pris: 95.- kr.

Dessert 
Æblecharlotte “tatin” med gulerods/appelsinbavaroise
Chokoladeterrin og lavendelis
Pris: 145.- kr.

Vi melder udsolgt ved 50 kuverter

Der tages forbrhold for udsolgte vare og svingende kvalitet, for at ændre i tilbehøret.

top