Nytårsmenu

En Nytårsmenu i særklasse til afhentning den 30. december kl. 18.00.
Maden er færdiglavet og klar til at flytte på tallerkner eller fade til servering. På nær det sidste pynt som følger med særskilt og som man selv skal tilføje serveringerne for det sidste touch. Der følger en nøjagtige beskrivelse med. Retterne bliver udleveret i pæn engangsemballage som er nem at opbevare i køleskabet

 

 

Menu

 

Starter
Tre små canapéer til nytårstalen
Pris: 75.- kr.

 

Forret
Pighvar, skaldyrsbavaroise, kongekrabe på røget bund, samt vintergrønt
Pris: 195.- kr.

 

Suppe
Flødelegeret fiskesuppe, parmesan, søtungequenelle og Grønlangkålspesto
Pris: 105.- kr.

 

Hovedret
Samspil af kalv og duebryst, grillede vinterporrer, crosnerulle, “Pomme Elysée”
Bordelaise af Carl Johan
Pris: 295.- kr.

 

Ost
Tre slags ost med tilbehør
Pris: 115.- kr.

 

Dessert 
Black forrest cake, kirsebær og havtorn, hvid ganache, og friteret karamel-brændenældeis
Pris: 165.- kr.

 

Vi melder udsolgt ved 50 kuverter

top