Take away menuer

Take Away Menuer
Menuerne bestilles venligst senest dagen før kl. 18.00

Forretter
Ovnbagt fyldt vild laks med marinerede fettuccine og rejesalat 155.- kr.
Soufflé af pighvarre sprødt glaskål, og rørt stenbiderrogn , 165.- kr.
Skinke, melon, ricotta og stenbiderrogn 125.- kr.
Tomat-trøffelquiche, parmesan, salat med mozzarella og konfiterede tomater. 95.- kr.
Flødelegeret fiskesuppe, krabbequeneller og royale af røget laks 115.- kr.

 

Hovedretter
Fyldt hanebryst med ricotta og spinat. i sesamsauce. 165.- kr.
Oksemørbrad “Wellington” 245.- kr.
Andeconfit på surkål, dagens grønt og trøffelsauce 205.- kr.
Langtidsbagt svinebryst med æbler og svesker. 175.- kr,
Torskeryg “Millanese” i æg-parmesanhylste tomatiseret fiskecreme.  185.- kr.
Grøntsagstournedos, tomattærte, svampe mille-feuille. 155.- kr.

Desserter
Gateau Marcel med røde bær og is. 95.- kr.
Crêpes suzettes med is. 125.- kr.
Fransk æbletærte med abrikos og is. 85.- kr.
Bretonsk sandkage med brændt marengs, ananascarpaccio, chokolade og is. 145.- kr.
Kirsebær clafouttis, vaniljecreme, og hvid chokolade og is 105.- Kr.
Tre slags ost med diverse. 95.- kr.

Til alle vores hovedretter serveres dagens grønt og kartofler.

top