Take away menuer

Take away menuer

Disse menuer i modsætning til de andre cateringmenuer,
udleveres i pæn engangsemballage.
Og skal varmes og anrettes derhjemme

 

OBS! Menuerne bestilles venligst, senest to dage før.

 

Forretter

Avocadotartare og letstegt laks, friteret salturt samt vintersalat. 205.- kr.

Tomat-trøffelquiche, parmesan, salat med mozzarella og konfeterede tomater. 105.- kr.

Flødelegeret fiskesuppe, med parmesan og skaldyr 165.- kr.

 

Hovedretter

Fyldt hanebryst med ricotta og spinat. i sesamsauce. 185.- kr.

Oksemørbrad “Wellington” 265.- kr.

Torskeryg “Milanese” i æg-parmesanhylste tomatiseret fiskecreme.  205.- kr.

Desserter

Crêpes suzettes med is. 145.- kr.

Fransk æbletærte med abrikos og is. 95.- kr.

Kirsebær clafouttis, vaniljecreme, hvid chokolade og is 105.- Kr.

 

Til alle vores hovedretter serveres dagens grønt og kartofler.

 

top