Take away menuer

Menuerne bestilles venligst senest dagen før kl. 12.00

 

 

Forretter

Avocadotartare og letstegt tun, friteret salturt samt vintersalat. 205.- kr.

Soufflé af pighvarre sprødt glaskål, og tricolore af rodfrugter. 185.- kr.

Bagt æg med trøffel, skinke og gulerodsbavaroise. 145.- kr.

Tomat-trøffelquiche, parmesan, salat med mozzarella og konfeterede tomater. 105.- kr.

Flødelegeret fiskesuppe, med parmesan og skaldyr 165.- kr.

 

Hovedretter

Fyldt hanebryst med ricotta og spinat. i sesamsauce. 185.- kr.

Oksemørbrad “Wellington” 265.- kr.

Andeconfit på surkål, dagens grønt og trøffelsauce 225.- kr.

Langtidsbagt svinebryst med æbler og svesker. 175.- kr,

Torskeryg “Milanese” i æg-parmesanhylste tomatiseret fiskecreme.  205.- kr.

Grøntsags mille-feuille. grillet porre med fyld, rodfrugtsqueneller. 175.- kr.

 

Desserter

Gateau Marcel med røde bær og is. 115.- kr.

Crêpes suzettes med is. 145.- kr.

Fransk æbletærte med abrikos og is. 95.- kr.

Karamel-pærekage, på røget bund, skovbærmousse, lille frugttærte. 145.- kr.

Kirsebær clafouttis, vaniljecreme, og hvid chokolade og is 105.- Kr.

Tre slags ost med diverse. 115.- kr.

 

Til alle vores hovedretter serveres dagens grønt og kartofler.

 

top