Take away menuer
Take away menuer
Disse menuer er take away menuer og udleveres i engangsemballager.
Bestilling venligst senest 2 dage før brug.
Forretter
Jomfruhummer quiche, med syltet grønt. 145.- kr.
Tre tapas efter dagens udbud (kød,fisk og grønt). 125.- kr.
Flødelegeret fiskesuppe, majs steg i parmesan og sesam. 165.- kr.
Burrata, skinke og melon. 130.- kr.
Hovedretter
Fyldt hanebryst med ricotta og spinat. i sesamsauce. 205.- kr.
Oksemørbrad “Wellington”. 375.- kr.
Duo af torsk og røget hellefisk i skaldyrsbisque. 245.- kr.
Langtidsstegt kalvebryst i mørkt øl. 225.- kr.
Desserter
Crêpes suzettes med is. 145.- kr.
Nougat i kurv med syltede frugter og is. 135.- kr.
Chokolade marquise, blommemousse , vaniljefleurons og is. 165.- Kr.
Citrontærte fra Menton, med marengs og is. 105.- kr.
Til alle vores hovedretter serveres dagens grønt og kartofler.