Take away menuer

Take Away Menu

 

Take Away Menuer
Menuerne bestilles venligst senest dagen før kl. 12.00

Forretter
Avocadotartare og letstegt tun, friteret salturt samt vintersalat. 205.- kr.
Soufflé af pighvarre sprødt glaskål, og tricolore af rodfrugter. 185.- kr.
Bagt æg med trøffel, skinke og gulerodsbavaroise. 145.- kr.
Tomat-trøffelquiche, parmesan, salat med mozzarella og konfeterede tomater. 105.- kr.
Flødelegeret fiskesuppe, med parmesan og skaldyr 165.- kr.

Hovedretter
Fyldt hanebryst med ricotta og spinat. i sesamsauce. 185.- kr.
Oksemørbrad “Wellington” 265.- kr.
Andeconfit på surkål, dagens grønt og trøffelsauce 225.- kr.
Langtidsbagt svinebryst med æbler og svesker. 175.- kr,
Torskeryg “Milanese” i æg-parmesanhylste tomatiseret fiskecreme.  205.- kr.
Grøntsags mille-feuille. grillet porre med fyld, rodfrugtsqueneller. 175.- kr.

Desserter
Gateau Marcel med røde bær og is. 115.- kr.
Crêpes suzettes med is. 145.- kr.
Fransk æbletærte med abrikos og is. 95.- kr.
Karamel-pærekage, på røget bund, skovbærmousse, lille frugttærte. 145.- kr.
Kirsebær clafouttis, vaniljecreme, og hvid chokolade og is 105.- Kr.
Tre slags ost med diverse. 115.- kr.

Til alle vores hovedretter serveres dagens grønt og kartofler.

top