Take away menuer

Take away menuer

Disse menuer er take away menuer og udleveres i engangsemballager.

Bestilling venligst senest 2 dage før brug.

 

 

Forretter

Jomfruhummer quiche, med syltet grønt. 145.- kr.

Tre tapas efter dagens udbud (kød,fisk og grønt). 125.- kr.

Flødelegeret fiskesuppe, majs steg i parmesan og sesam. 165.- kr.

Burrata, skinke og melon. 130.- kr.

Hovedretter

Fyldt hanebryst med ricotta og spinat. i sesamsauce. 205.- kr.

Oksemørbrad “Wellington”. 375.- kr.

Duo af torsk og røget hellefisk i skaldyrsbisque.  245.- kr.

Langtidsstegt kalvebryst i mørkt øl. 225.- kr.

 

Desserter

Crêpes suzettes med is. 145.- kr.

Nougat i kurv med syltede frugter og is. 135.- kr.

Chokolade marquise, blommemousse , vaniljefleurons og is. 165.- Kr.

Citrontærte fra Menton, med marengs og is. 105.- kr.

Til alle vores hovedretter serveres dagens grønt og kartofler.

 

top