Vores bud på Mortensaften menu

Vi vil atter i år bidrage med et par lækre menuer til Mortensaften
Menuerne kan bestilles som trerettersmenuer eller som enkelte retter.

Ved valg af ænderne er der taget 100% hensyn til dyrevælfærd under opdrættet,
m.h.t. hvad dyrene er blevet fodret med og den pleje de har fået under deres opvækst.
Alle fugle er fritgående i udendørs arealer, med mulighed for at søge læ indendørs. Den naturlige døgnrytme følges, hvor lyset er slukket fra solen går ned til solen går op

Menu 1 

Forret
Græskarsuppe med kastanjekroket og sprøde rodfrugter
Pris: 65.- kr.

Hovedret
Helstegt and, æblerødkål, kartofler og Waldorffsalat
Pris: 245.- kr.

Dessert
Tarte “Tatin” med vaniljeis
Pris: 75.- kr.

Menu 2

Forret
Græskarsuppe med kastanjekroket og sprøde rodfrugter
Pris: 65.- kr.

Hovedret
Berberi andebryst og andeconfit, Trøffelkartofler, jordskokkersoufflé og Waldorffsalat
Pris: 285.- kr.

Dessert
Æblecharlotte med abrikos, ristede nødder og vaniljeis
Pris: 95.- kr.

 

  

  

top