Turen går til

Hold godt øje med denne side, her vil jeg gerne jævnligt tilbyde en særpræget menu fra forskellige franske område og deres specialteter

 

Fredag den 30. April går turen til Provence

Denne gang går turen til Provence. Tag med på en kulinarisk rejse til et land hvor solen brænder på huden, hvor cikaderne synger på liv og løs, og hvor krydderierne og lavendelblomster Forener sig i et abstrakt og fortryllende maleri.

Menuen kan bestilles helt eller delvis, alt efter lyst og behov.

Jeg glæder mig til at hilse Jer velkommen om bord.

Sidste frist for bestilling er onsdag den 28 april. Menuen afhentes den 30 april mellem 16.00 og 17.00

Den Provencialsk menu

Forret
Fiskebrandade med Tatin af auberginer
135.- kr.

Suppe
Lille bouillabaisse med fisk, skaldyr, rouille og parmesan
105.- kr.

Hovedret
Unghane i pastis med risottoris og provencialsk grøntsager
165.- kr.

Ost
Tre slags oste fra Provence med syrlige appelsiner
95,- kr.

Dessert
Catalansk crème med lavendel is
85,- kr.

Brød til menuen “Fougasse”

 

 

top