Turen går til

Hold godt øje med denne side, her vil jeg gerne jævnligt tilbyde en særpræget menu fra forskellige franske område og deres specialteter

 

Lørdag den 22. Maj gik turen til Bretagne

Den Bretonsk menu

Forret
“Galette aux fruits de mer”
Boghvedecrêpe med Jomfruhummer, rejer og venusmuslinger
155.- kr.

Suppe
“Velouté d´artichaus aux Saint Jacques”
Artiskokvelouté med kammuslinger
115.- kr.

Hovedret
Kig-Ha-Farz
Langtidsbagt oksekød med bacon og kål i kraftig chouchensauce. Fyldt kartoffelrulle med hvidløgspølse, gratineret blomkål.
195.- kr.

Ost
Camembert med blommer i armagnac
80,- kr.

Dessert
“Kouign-Amann”
Ciderkaramelliseret bretonsk smørkage med saltkaramel og Calvadosæbler samt is
105,- kr.

Brød til menuen “Fouasse”

 

 

 

top