Petits plats buffet (småretter)
Petits plats betyder små retter på fransk. Denne buffet består af en sammensætning af små vidt forskellige og specielle små retter, som tilsammen udgør en allround oplevelse.
Tanken er at man kan indtage de forskellige retter i det tempo man ønsker, holde pause og måske endda går en lille tur, inden man sætter sig til bords igen og fortsætter.
Egnet til dem som værdsætter en middag som strækker sig over et længere tidsrum.
Petits plats buffet 1
Brioche med torskerogn, urter og græskar
Pannacota af torsk og rødbede, bagt palmekål
Kalverillette og duebryst, kartoffeltoast og kastanjer
Lammeterin, rød spidskålkroket og myntesabayon
Jordskokkerblinis, sprængt kalvecuvette og tomatrelish
Fyldt vagtel, bagt æble, vindruereduktion, glaceret knoldselleri
Pris 505.- kr. pr. person
Petits plats buffet 2
Jordskokkersuppe og jomfruhummer
Nudelpandekage med avocado,tun og sesam
Trøffelfyldt cannelloni, røget andebryst, morkelsoufflé
Dyrreryg i rødvinsglace, råsyltede Puntarellaskud
Patta Negra med melon og champagne
Langtidssteg oksebryst flødebagt Cima de rapa, grillet slikartiskok
Pris 675.- kr.
Tilkøb
Ostekurv – Pris 85,- kr. pr. person
Dessert – Pris 95.- kr. pr. person