Petits plats buffet (småretter)

Petits plats betyder små retter på fransk. Denne buffet består af en sammensætning af små vidt forskellige og specielle små retter, som tilsammen udgør en allround oplevelse.

Tanken er at man kan indtage de forskellige retter i det tempo man ønsker. Holde pause, og måske endda går en lille tur, inden man sætter sig til bords igen, og fortsætter.

Egnet til dem som værdsætter en middag som strækker sig over et længere tidsrum.

Petit plats buffet ud af huset

 

Petit plats buffet

Rokke, butterdej og røget laks

Havtaske, æbler og glaskål

Dyreryg stegt på rosmarin, blåbær og trøffelravioli

Anderillette, kvæder og chips af sukkertang

Rødbede, fasan og svampe

Tricolore af rodfrugt, citrondampet rødløg og sprødt

Vildsvin, jackfruit og sweet potatoes

Pris 385.- kr. pr. person 

 

Tilkøb

Kurv med ost og dadler – Pris 85,- kr. pr. person

Chokoladesfere med med henkogte blommer – Pris 95.- kr. pr. person

 

For dem som ønsker at bruge lidt mere tid ved bordet sammen med venner og familien – Indholdet af denne buffet vil af og til blive ændret og nogle af retterne skiftet ud, alt efter årstid og udbud.

top