Petits plats buffet (småretter)

Petits plats betyder små retter på fransk. Denne buffet består af en sammensætning af små vidt forskellige og specielle små retter, som tilsammen udgør en allround oplevelse.

Tanken er at man kan indtage de forskellige retter i det tempo man ønsker, holde pause og måske endda går en lille tur, inden man sætter sig til bords igen og fortsætter.

Egnet til dem som værdsætter en middag som strækker sig over et længere tidsrum.

 

Petit plats buffet ud af huset

Petits plats buffet 1

Brioche med torskerogn, urter og græskar

Pannacota af torsk og rødbede, bagt palmekål

Kalverillette og duebryst, kartoffeltoast og kastanjer

Lammeterin, rød spidskålkroket og myntesabayon

Jordskokkerblinis, sprængt kalvecuvette og tomatrelish

Fyldt vagtel, bagt æble, vindruereduktion, glaceret knoldselleri

Pris 505.- kr. pr. person 

 

Petits plats buffet 2

Jordskokkersuppe og jomfruhummer

Nudelpandekage med avocado,tun og sesam

Trøffelfyldt cannelloni, røget andebryst, morkelsoufflé

Dyrreryg i rødvinsglace, råsyltede Puntarellaskud

Patta Negra med melon og champagne

Langtidssteg oksebryst flødebagt Cima de rapa, grillet slikartiskok

Pris 675.- kr.

Tilkøb

Ostekurv – Pris 85,- kr. pr. person

Dessert   – Pris 95.- kr. pr. person

top