Kalender

Som et nyt tiltag, vil jeg gerne indføre en aktivitetskalender, hvor jeg hen ad vejen vil lægge spændende madoplevelser på siden. Arrangementer, m.m.
For øvrige mærkedage, se venligst under “Højtider”

Den 30 september og den 1. oktober tilbyder vi en vinhøst weekend.
Sidste frist for bestilling er den 25. september

Vinhøstmenu i Alsace

Forret
Samspil af sandart og andeterrin
konfiterede druer, sort citron
Pinot Gris sabayon samt efterårs grønt og sesam

Hovedret
Kalvemignon i Pinot Noir reduction
Karamelliserede æbler
Skovbundgarniture
Alsacekartofler

Dessert
Kirsebærclafouttis
samt syltede nødder,
Kirsch marquise

Pris 485.- kr.

 

Den 28 og 29  oktober, sammensætter vi en menu som er tilpasset jagtsaisonen
Sidste frist for bestilling er den 23 oktober.

Jagtmenu

Forret
Letstegt og graved krondyrryg, brombærreduction
Kastanjequenelle, anis syltede svampe
små sprøde salater

Hovedret
Fasanbryst i efterårsstemning
Grillet kartoffel-trøffelrulle
Glace af hyldebærlikør, kålrabitournedos

Dessert
Gulerodsbavaroise, hvid chokolademousse,
spongecake og marengs af rødbede
Malt, og valnødis

Pris 545.- kr.

 

Den 18. og 19. november, er der dømt tapasweekend i julens tegn, diverse fantasi og kreative tapas retter med emnet vinter og jul vil være klar til afhentning. Sidste frist for bestilling er den 13. november

Brunch buffet

 

 

 

 

 

 

 

top