Kalender

Som et nyt tiltag, vil jeg gerne indføre en aktivitetskalender, hvor jeg hen ad vejen vil lægge spændende madoplevelser på siden. Arrangementer, m.m.
For øvrige mærkedage, se venligst under “Højtider”

Rigtigt godt Nytår til alle

Traditions tro, vil jeg gerne starte året med et par tiltag omkring nytårskur, forsinkede julefrokoster, samt hyggemad med familie og venner.

Nytårskur.

Denne buffet kan bestilles i hele januar og februar måneder. ideelt til receptioner,
eller uforpligtende sammenkomster.

Buffet
Friand med laks og citrus.
Rejer-spinat hapser.
Kyllingekroketter og sesamdressing
Grissinis-skinke snacks
Lille brioche med pulled porc
Clubsandwich med paté
En lille sød afslutning
Pris  170.- kr.
—–

Forsinket julefrokost

Kunne du ikke nå at være med eller holde julefrokosten i 2022. Så er her muligheden for at indhente det forsømte. Tilbuddet gælder i hele januar måned

Den lille jule tapasbuffet

Lille hotdog med laks og grønt
Glas med rejesalat og bacon
Rillette af gås og syltet vintergrønt
Vol- au-vent med andemousse og svampe
Langtidsbagt svinebryst med kastanjer
Brie med nødder
Mandelkage med abrikos, og syltede kirsebær
Pris 250.- kr.

 

0-0-0-0-0-0

La chandeleur. (Kyndelmisse) den 2. februar 2023.

“La chandeleur” Kyndelmisse er en gammel kristen helligdag den 2. februar.
I Frankrig bliver denne dag fejret ved at spise crêpes og drikke halv søde vine.
For at hylde lyset og solens tilbagevenden.
Vi vil så gerne også være med og tilbyder en ægte fransk crêpe menu.

Menuen kommer snart.

0-0-0-0-0-0

En helt igennem fransk aften den 24. marts 2023

Kom til en uforglemmelige kulturaften i bedste fransk kabaret stil i fantastiske omgivelser.
Den 24. marts kl. 18.30, slår Det Franske Hus dørene op til et brag af en festlig fransk aften i samarbejdet med Als Kloster, sangeren Claude Chichon og vineksperten Ludovic Riauté.
En lyd af Paris vil byde på gastronomi på højt niveau, vin i særklasse og franske musikere fra Paris i klosterets smukke lokaler.
Menuen for aftenen:
Velkomst
Champagne og amuse samt uddeling af lodsedler.
Starter
En mini lun brioche med fyld.
Forret
Fiske brandade fra Paris med mosaik af grønt, Pernodsabayon og friteret kvellersalt.
Hovedret
”Pot-au-feu” med dertilhørende kartoffeltoast, spæd grønt og røget paprikacreme.
Dessert
Gâteau de l´opéra, to gange citrus og rosencrème.
Café avec
Café og petits fours avec en likør/spirituos.
Alle retter bliver ledsaget af fremragende vine tilpasset til maden. Efterfølgende vil det være muligt at købe eller bestille vinene hos Ludovic. som også vil stå til rådighed hele aften for eventuelle spørgsmål.
Billetprisen for denne unikke franske aften vil være på 1295 kr. per person.
Ønskes overnatning, kan dette bestilles gennem Als Kloster. https://www.alskloster.dk/
For bordbestilling, skrive eller ring til info@detfranskehus.dk. / 7344 1004
– Der er begrænset antal pladser, vi melder udsolgt ved 60 personer.
Sidste frist for bestilling er den 1. marts 2023
A bientôt sous le ciel de Paris
top