Kalender
Som et nyt tiltag, vil jeg gerne indføre en aktivitetskalender, hvor jeg hen ad vejen vil lægge spændende madoplevelser på siden. Arrangementer, m.m.
For øvrige mærkedage, se venligst under “Højtider”
Rigtigt godt Nytår til alle
Traditions tro, vil jeg gerne starte året med et par tiltag omkring nytårskur, forsinkede julefrokoster, samt hyggemad med familie og venner.
Nytårskur.
Denne buffet kan bestilles i hele januar og februar måneder. ideelt til receptioner,
eller uforpligtende sammenkomster.
Buffet
Friand med laks og citrus.
Rejer-spinat hapser.
Kyllingekroketter og sesamdressing
Grissinis-skinke snacks
Lille brioche med pulled porc
Clubsandwich med paté
En lille sød afslutning
Pris 170.- kr.
—–
Forsinket julefrokost
Kunne du ikke nå at være med eller holde julefrokosten i 2022. Så er her muligheden for at indhente det forsømte. Tilbuddet gælder i hele januar måned
Den lille jule tapasbuffet
Lille hotdog med laks og grønt
Glas med rejesalat og bacon
Rillette af gås og syltet vintergrønt
Vol- au-vent med andemousse og svampe
Langtidsbagt svinebryst med kastanjer
Brie med nødder
Mandelkage med abrikos, og syltede kirsebær
Pris 250.- kr.
0-0-0-0-0-0
La chandeleur. (Kyndelmisse) den 2. februar 2023.
“La chandeleur” Kyndelmisse er en gammel kristen helligdag den 2. februar.
I Frankrig bliver denne dag fejret ved at spise crêpes og drikke halv søde vine.
For at hylde lyset og solens tilbagevenden.
Vi vil så gerne også være med og tilbyder en ægte fransk crêpe menu.
Menuen kommer snart.
0-0-0-0-0-0
En helt igennem fransk aften den 24. marts 2023
Champagne og amuse samt uddeling af lodsedler.
En mini lun brioche med fyld.
Fiske brandade fra Paris med mosaik af grønt, Pernodsabayon og friteret kvellersalt.
”Pot-au-feu” med dertilhørende kartoffeltoast, spæd grønt og røget paprikacreme.
Gâteau de l´opéra, to gange citrus og rosencrème.
Café og petits fours avec en likør/spirituos.