Enkel to-retters lørdagsmenu ud af huset

Lørdagsmenu ud af huset

Vi har imødekommet en del ønsker om nogle enkle weekendmenuer, som kunne bruges til større eller mindre sammenkomster i weekender, uden at det behøver at være deciderede festmenuer. Dette er nu muligt med en to-retters menu, som jeg kan tilbyde hver lørdag, og som bliver skiftet ud hver anden uge.

Forret

  • Tempereret fisk, rødbeder, skum af blå kartofler, små salater

Hovedret

  • Braseret dyrebov,
  • kastanjer, ovnbagte æbler
  • Presset rodfrugter
  • Trøffelkartoffel.
  • Vintersalat

Pris kr. 295 pr. person.

 Dessert

  • Chokoladedessert, vinterfrugter, nøddeflage, is

Pris kr. 85,- pr. person.

 

Menuen leveres eller afhentes færdiganrettet på tallerkner eller fade, alt efter sammensætningen.

Bestillingen inden torsdag kl. 14.00. Minimum 6 personer

 

top