Enkel to eller tre-retters lørdagsmenu ud af huset

Lørdagsmenu ud af huset

Vi har imødekommet en del ønsker om nogle enkle weekendmenuer, som kunne bruges til større eller mindre sammenkomster i weekender, uden at det behøver at være deciderede festmenuer. Dette er nu muligt med en to-retters menu, som jeg kan tilbyde hver lørdag, og som bliver skiftet ud hver anden uge.

Forret

  • Grillet brioche med marineret tun og avocado

Hovedret

  • Oksekød med æbler og svampe
  • Rødbeder med citron og timian
  • Smelte kartofler
  • Porresalat med bær og gorgonzola

 Dessert

  • Chokoladekage med passionsfrugt

Pris, pr. person.
For to retter: 285.- kr.
For tre retter. 345.- kr.

 

Menuen leveres eller afhentes færdiganrettet på tallerkner eller fade, alt efter sammensætningen.

Bestillingen inden torsdag kl. 14.00. Minimum 6 personer

 

top