Månedsmenu

 

 

Månedsmenu i September

 

Forret

Helleflynder og laks variation, ristet sesam med yuzu,
grape og små salater

Hovedret

Kalvemédaillons “Marchand de vin”
Vindrue reduction, stegte æbler
røgede paprikakartofler og dagens grønt

Dessert

Citrusdessert med portvins syltede blommer
ristede nødder, og skovbærsorbet

 

Pris. 455 .- kr.

Ved bestilling under 10 personer, kan der sker ændringer i menusammensætning.

0-0-0-0-0

Månedsmenu i Oktober

 

Forret

Hornfisk og jomfruhummer
Rødbede og græskar

Hovedret

Helstegt andebryst, og glaseret pære
Kastanjer og svampe
Dagens grønt og kartofler

Dessert

Tarte “Tatin”
Vaniljeis

 

Pris. 455 .- kr.

Ved bestilling under 10 personer, kan der sker ændringer i menusammensætning.

 

 

 

 

 

top