Det franske brasserie – Mad ud af huset

Vi tilbyder ægte franske specialiteter i “brasseriestil” med små lækre retter til firmafrokoster eller hyggelige sammenkomster og samvær. Sæt din egen menu sammen efter ønske. Menuerne anrettes på porcelæn, klar til servering.

Forretter

Rødfisk med marinerede fettuccine, avocado og parmesan – 105.- kr.

Parmaskinke med kold souffle af mozzarella og tomatchutney – 120.- kr.

Let stegt oksecarpaccio, i urteskorpe, parmesan og løgtærte – 145.- kr.

Quiche “lorraine” med salat – 75- kr.

Salade “niçoise” med hvidløgsbrød – 115.- kr.

Hovedretter

Torskebrandade med diverse salater – 215.- kr.

Ovnbagt hanebryst med oliven og grillet peber,  – 175.- kr.

Glaceret svinekam med rejer og asparges, – 190.- kr.

Boeuf “bourgignon” – 205.- kr.

Coq au vin – 155.- kr.

Desserter

Gâteau Marcel med syltet bær – 85.- kr.

Fransk citrontærte med marengs – 75.- kr.

Æble-marcipankage med syltede nødder  – 105.- kr.

Kirsebærclafouttis med vaniljecreme – 65.- kr.

Tarte “Tatin” – 85.- kr.

Tre slags ost med kompot – 105.- kr.

Tilkøb af is til desserter – 35.- kr.

 

Alle hovedretter ledsages af: dagens grønt og salat.

 

 

 

 

top