Det franske brasserie – Mad ud af huset

Vi tilbyder ægte franske specialiteter i “brasseriestil” med små lækre retter til firmafrokoster eller hyggelige sammenkomster og samvær. Sæt din egen menu sammen efter ønske. Menuerne anrettes på porcelæn, klar til servering.

Fransk brasserie - Mad ud af huset

Forretter

Rødfisk med marinerede fettuccine, avocado og parmesan – 105.- kr.

Parmaskinke med kold souffle af mozzarella og tomatchutney – 120.- kr.

Let stegt oksecarpaccio, i urteskorpe, parmesan og løgtærte – 145.- kr.

Quiche “lorraine” med salat – 75- kr.

Salade “niçoise” med hvidløgsbrød – 115.- kr.

Hovedretter

Torskebrandade med diverse salater – 215.- kr.

Ovnbagt hanebryst med oliven og grillet peber,  – 175.- kr.

Glaceret svinekam med rejer og asparges, – 190.- kr.

Boeuf “bourgignon” – 205.- kr.

Coq au vin – 155.- kr.

Desserter

Gâteau Marcel med syltet bær – 85.- kr.

Fransk citrontærte med marengs – 75.- kr.

Æble-marcipankage med syltede nødder  – 105.- kr.

Kirsebærclafouttis med vaniljecreme – 65.- kr.

Tarte “Tatin” – 85.- kr.

Tre slags ost med kompot – 105.- kr.

Tilkøb af is til desserter – 35.- kr.

Alle hovedretter ledsages af: dagens grønt og salat.

top