Det franske brasserie – Mad ud af huset

Vi tilbyder ægte franske specialiteter i “brasseriestil” med små lækre retter til firmafrokoster eller hyggelige sammenkomster og samvær. Sæt din egen menu sammen efter ønske. Menuerne anrettes på porcelæn, klar til servering.

Forretter

Marineret torsk med tomatchutney og balsamicopulver – 95.- kr.

Anderilletter med ovnbagte æbler og rødbedeslik – 95.- kr.

Scrumble af hanebryst med hasselnødder, lavendel og moccasabayon – 125.- kr.

Hovedretter

Bouillabaise  – 170.- kr. (min. 10 pers.)

Frilandsgris, med kastanjefrikassé, kvæder og æblegranulat – 145.- kr.

Andekonfit i vintergrønt – 160.- kr.

Oksecuvette i mørkt øl med lakrids og røgede mandler- 175.- kr.

Desserter

Chokoladefondant med røde bær – 85.- kr.

Fransk citrontærte med marengs – 85.- kr.

Æbletærte med abrikos – 75.- kr.

Tre slags ost med kompot – 105.- kr.

Tilkøb af is til desserter – 35.- kr.

 

Alle hovedretter ledsages af: dagens grønt og salat.

 

 

 

 

top